Ubytování
Telefon: +420 733 191 100, +420 733 191 100







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Hotel Pod Akáty

420 Kč
Reference price

Dolní Lomná 71,
DOLNÍ LOMNÁ 737 91 | Mapa

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Hotel pod Akáty se nachází v malebné obci Dolní Lomná, mezi hřebeny Polomu a Kozubové. Nedílnou součástí hotelu je Army Camp, který nabízí unikátní služby jako jsou výcvikové kurzy přežití v přírodě, sebeobrany a military taktiky pod vedením zkušených instruktorů. Prioritou hotelu jsou zajímavé ozdravné pobyty pro děti s teoretickou i praktickou vojenskou tématikou. Pohodlné ubytování je poskytováno ve 15 standardně zařízených pokojích. Celodenní stravování hosté vychutnají ve stylové nekuřácké restauraci a sklenku dobrého nápoje v baru, který je uzpůsoben i pro kuřáky. K dispozici je také velký společenský sál s pódiem pro sto osob. Řidiči ocení možnost parkování zdarma před hotelem.

Vybavení zařízení

- 15 standardně zařízených pokojů
- celodenní stravování
- velký společenský sál pro 100 osob
- parkoviště u hotelu

Pokoje

15 pokojů pro 35 osob

Stravování

- celodenní stravování

Aktivity

Hotel Pod Akáty je situován v klidné obci Dolní Lomná a nabízí kvalitní ubytovací služby. Přímo k Hotelu Pod Akáty patří Army Camp, kde si můžete vyzkoušet různé military aktivity, jako přežití v přírodě nebo sebeobranu. Dobré jídlo a občerstvení zajistí hotelová restaurace s barem. Pro motoristy je samozřejmě připraveno bezplatné parkování před hotelem.

Doplňující informace

- možnost pořádat konference či hromadné oslavy

za Hotel POD AKÁTY

provozovatel

„Hotel Pod Akáty... malebný hotýlek s restaurací, který najdete Dolní Lomné. Dobrá kuchyně! Možnost ubytování. Přijďte, rádi Vás uvidíme...”

Vybavení

Vybavení objektu


Skladba pokojů:: 15 pokojů - 35 lůžek - 7 přistýlek

Hotel POD AKÁTY Hotel POD AKÁTY
Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Hotel Pod Akáty a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Hotel Pod Akáty. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Hotel Pod Akáty.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Penzion DaJa 530 Lipno
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist