Ubytování






 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Zaječský vinný sklep - vinařství Nosreti

Vinařská 479,
ZAJEČÍ 691 05 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 9.8/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

PENZION
Jedná se o ubytování v nově zařízeném penzionu vystavěném přímo nad rozsáhlými sklepy a vinárnou. K dispozici jsou dvojlůžkové a třílůžkové pokoje se samostatným sociálním zařízením, v prvním patře s balkonem a v druhém patře s klimatizací. K dispozici je dvojpokojový apartmán pro významnější příležitosti. V pokojích je nový nábytek a je k dispozici minikuchyňka.
BUNGALOVY
Nad penzionem na kamenných terasách s bazénem se nacházejí nové dvojpokojové bungalovy s vlastním zázemím, kuchyňkou a krytou terasou s posezením. V každém bungalovu je ložnice, sociální zařízení, v rámci obýváku je kuchyňka, rozkládací postel pro další dvě osoby. Krásný výhled na Pálavské vrchy a jezero dává tomuto ubytování neopakovatelný ráz. Tři bungalovy jsou stojící samostatně a tři umožňují společný pobyt pro větší skupinu, či rodinu. V těchto bungalovech lze propojit ubytování otevřením vnitřních spojovacích dveří,či společnou terasou s posezením.
MORAVSKÁ CHALUPA
Pro ty, co hledají opravdové soukromí je k dispozici v rámci našeho areálu samostatná Moravská chalupa se vším zázemím, tak jak jste to znali u babičky. Krásné bydlení v pěti pokojích až pro 13 osob s velkou kuchyní, dvěma samostatnými koupelnami a vlastním vinným sklípkem. K dispozici je vlastní parkování pro tři vozidla, krb a venkovní posezení. U tohoto ubytování ale upřednostňujeme delší dobu pobytu.
MINIKEMP
Nenáročným turistům, trampům nebo vášnivým cyklistům s vlastním domem/stanem nabízíme ubytování ve vlastním mini kempu na vápencových terasách areálu Vinařství Nosreti v Zaječí na jižní Moravě s krásným výhledem do rozmanitého okolí nabízející pohled na Hustopeče u Brna, vinařství v nedaleké obci Popice a při dobré noční viditelnosti i záři z města Brna.
Vápencové terasy s travnatým podkladem v areálu Vinařství Nosreti jsou vhodné i pro karavany. Každá z teras má k dispozici elektrickou zásuvku a možnost připojení k vodě.

Služby

lanové centrum, bazén, degustce vín

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Zaječský vinný sklep - vinařství Nosreti a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Zaječský vinný sklep - vinařství Nosreti. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Zaječský vinný sklep - vinařství Nosreti.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist